Vacature Assistent Financial Controller

Assistent Financial Controller in Bodegraven

Kantoor Bodegraven (32-40 uur)

Voor het beheren en optimaliseren van onze financiële processen zoeken we ondersteuning van een Assistent Financial Controller op kantoor bij RetourMatras. Als Assistent Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de financiële administratie, stel je rapportages en analyses op en bewaak je de processen en KPI's. Je schakelt op een professioneel niveau met de , de Managing Directors, de accountant en de collega's op de recycling- en productielocaties van RetourMatras.

Jouw werk als Assistent Financial Controller

Met jouw ervaring maak jij de systemen waar wij mee werken snel eigen. Daarnaast vind je het leuk om zelfstandig werkzaamheden op te pakken, waarbij je altijd kunt rekenen op een ervaren team. Je houdt contact met alle afdelingen en de recyclinglocaties in Nederland, Engeland en Frankrijk. Ook draag je bij aan het professionaliseren van processen door AFAS Software verder te implementeren en ben je betrokken bij de financiële administratie van buitenlandse entiteiten. Samen met de bereid je de jaarrekening voor en je verzorgt de BTW aangiftes. Bij extra drukte ben je back-up voor overige administratieve zaken.

Ben jij die nieuwe aanpakker in ons team?

Werken bij RetourMatras zien wij als een uitdaging, omdat er heel veel gebeurt binnen ons bedrijf en onze branche. Daar hoort een aanpakkersmentaliteit bij en daar kun je ons team aan herkennen. Voor de vacature Assistent Financial Controller zoeken we iemand die een financiële opleiding op HBO/MBO+ niveau heeft afgerond. Daarbij vinden we het belangrijk dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt op een financiële afdeling, ervaren bent in het opstellen van rapportages vanuit datasets en kennis hebt van AFAS Software.

Voor de functie Assistent Financial Controller varieert het salaris van € 3.500 tot € 4.500 bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Na een eerste kennismaking bepalen we het exacte maandsalaris.

Jouw ervaring en skills

  • Uitstekend gevoel voor cijfers
  • Werkervaring in een financiële omgeving
  • Ervaring met online werken en AFAS Software
  • Hoge mate van zelfstandigheid
  • Sterk in procesmatig werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Kennis van de Engelse en/of Franse taal

Positieve vibe

RetourMatras is een flexibel bedrijf. We staan open voor ideeën, kijken kritisch naar verbeterpunten en communiceren open en eerlijk. Als team kunnen we altijd op elkaar rekenen, we werken graag samen en houden van gezelligheid. We lunchen met elkaar, koken zo nu en dan op kantoor en doen regelmatig een drankje hier of daar. Die positieve vibe vinden we ontzettend belangrijk.

Solliciteren bij RetourMatras is heel eenvoudig. Je zorgt ervoor dat jouw persoonlijke LinkedIn-profiel 100% up-to-date is. De link van jouw profiel mail je naar t.a.v. , . Daarna laten we je snel weten of en wanneer we een afspraak met je willen inplannen.

RetourMatras is actief in Nederland, België, Engeland, Frankrijk en we groeien flink door.


RetourMatras.

In totaal werken er 200 mensen bij RetourMatras.Functie:assistent financial controller
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RetourMatras via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Assistent Financial Controller RetourMatras 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures