Vacature Assistent accountant

Assistent accountant in Leiden

Proactief, ondernemend en betrokken zijn woorden die jou omschrijven. Als assistent accountant kan jij voor de ondernemer écht het verschil maken. Zo stel je zelf de jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening op en je bent goed in het signaleren van klant specifieke aandachtspunten.

Wat krijg jij?

We vragen veel, maar geven meer! Deze functie is in te vullen voor 32 tot 40 uur, dus wekelijks een dagje vrij is zeker mogelijk. Je komt te werken bij een klein administratiekantoor in Leiden waar zo'n 4 collega's werken, de lijnen zijn kort en de sfeer is goed en informeel. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, dus met het teamgevoel zit goed! 

En verder? 

 • Salaris, natuurlijk. Afhankelijk van de ervaring die jij meebrengt; 
 • Reiskostenvergoeding indien van toepassing; 
 • Mogelijkheid voor scholing. Je bent hier nooit uitgeleerd! 

Functieomschrijving

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, weet vooruit te kijken en bent oplossingsgericht. Voor er een probleem is, heb jij de oplossing al! Als assistent accountant heb jij een adviserende rol. 

Wat ga je doen als assistent accountant? 

Je bent het aanspreekpunt voor diverse ondernemers in de regio, jij weet wat er speelt en je weet een passend advies te geven waar de klant verder mee kan. Voor een vraag überhaupt gesteld is, heb jij het antwoord al klaar!  Je werkzaamheden zijn breed en afwisselend. 

Denk hierbij aan:

 • Beoordelen en controleren van administraties
 • Jaarrekeningen opstellen
 • Fiscale aangiften verzorgen

Hiernaast vind jij het niet erg om ook administratie in te boeken. Jij weet het beste in de ondernemers naar boven te halen door op de zaken voorruit te lopen!

Waar je dit gaat doen?

Je komt te werken in een mooi pand in Leiden, samen met ca. 4 collega's wordt hier hard gewerkt aan financieel maatwerk. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid, jaarlijks worden leuke uitjes georganiseerd. Dit bedrijf is onderdeel van een grotere organisatie met meerdere locaties rond Alphen aan den Rijn.

Wat breng jij mee?

Jouw enthousiasme van het werken in een klein team. Je bent communicatief sterk op diverse vlakken. Je klanten zijn divers, je benadering dus ook! Je weet de wensen van de klant goed te vertalen en een passend advies te geven. 

Wat nog meer? 

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je kunt zelfstandig jaarrekeningen opstellen en vindt het ook geen probleem om administratie in te boeken
 • Ervaring met Exact online

Toe aan een volgende stap? Ga jij de administratie doen van diverse toffe bedrijven in regio Leiden als assistent accountant? Reageer snel! Functie:assistent-accountant
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Antenna via nieuwvennep@antennagroep.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Assistent accountant Antenna 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures