Vacature Ambulant Begeleider Autisme

Ambulant Begeleider Autisme in Rotterdam

Werken bij Jados

Ambulant autisme

 • Locatie Rotterdam


  Startdatum augustus 2024

  Sluitingsdatum 24-06-2024


  Contact )


JADOS
SAMEN IN ONTWIKKELING

Wij zijn voor ons ambulant kantoor in Rotterdam op zoek naar een Ambulant Begeleider autisme (24 - 32)

Vrijheid - Autonomie - Gelijkwaardigheid


Wil jij samen met de cliënten van Jados op ontdekkingsreis? Samen in ontwikkeling!
Jados
Jados begeleidt (jong)volwassenen met een diagnose autisme op het moment dat zij ondersteuning nodig hebben. In de begeleiding richten we ons op heel de persoon met zijn of haar levensgeschiedenis en niet alleen op het autisme. Met als uitgangspunt een ontdekkingsreis samen met de cliënt, stimuleren we de ontwikkeling, proberen we factoren die het vastlopen hebben veroorzaakt op te sporen en te overkomen en de verbinding met mensen in het netwerk te bevorderen. Met zelfstandig bedoelen we niet alleen. Aandacht en beschikbaarheid, er voor de ander zijn als het nodig is, vormen belangrijke waarden bij ons werk.
Jados is een jonge organisatie, die zich kenmerkt door korte lijnen en grote ambities. Ook onze eigen ontdekkingsreis is nog niet voltooid. Samen met cliënten, medewerkers en de mensen om ons heen blijven we ons ontwikkelen.

Functie
Als Ambulant Begeleider begeleid je cliënten bij het functioneren in het dagelijks leven, met als doel de weerbaarheid en zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Dit doe je in de thuissituatie van de cliënt, op één van onze kantoren, maar dit kan soms ook digitaal vanuit huis zijn.
Je biedt maatwerk, stelt samen een zorgplan met leerdoelen op, die jullie vervolgens regelmatig evalueren. Je coördineert de zorg en onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de begeleiding van belang zijn. Je stelt daarbij alles in het werk om het welbevinden van de cliënt zo te vergroten dat hij/zij succesvol zijn/haar studie kan afronden en zelfverzekerd genoeg is om eventueel met verdere ambulante begeleiding de weg naar een werkend leven te vinden.
Team
Je gaat onderdeel uitmaken van een leuke groep collega's ambulant begeleiders in Rotterdam. Je werkt solistisch, maar op een aantal vlakken werk je met elkaar samen. Daarnaast ontmoet je elkaar eens per maand voor een teamvergadering. Op de achtergrond is er een gedragswetenschapper en een , waar je ook altijd terecht kunt voor vragen en coaching.

"Wat mij het meeste aanspreekt is het bieden van maatwerk. Elke cliënt en elke situatie is anders. Bij een hulpvraag haken we in op de interesses van de cliënt om de begeleiding passend te maken. Binnen Jados werken we niet vóór maar mét de cliënt samen, om zo de zelfredzaamheid te vergroten. We hebben oog voor het autisme, maar vooral de mens die maakt wie je bent. Zo heb ik ook veel mogen leren van mijn cliënten".

Profiel

 • Relevant diploma op hbo-niveau (social work/toegepaste psychologie/pedagogiek).
 • Woonachtig in de regio Rotterdam.
 • Je brengt de nodige ervaring mee om je in deze solistische functie prettig te voelen.
 • Je bent flexibel en je werkt graag zelfstandig. Daarnaast ben je goed in het plannen van je werkzaamheden.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en je bent nieuwsgierig naar en wil werken binnen de mens-, zorgvisie van Jados (gebaseerd op het gedachtegoed van M. Delfos).
 • Je herkent je in onze waarden:
  Verbinding: Vind steun, kracht en inspiratie uit de relaties en samenwerking met je Jados-collega's en cliënten. Deze verbindingen creëren onze cultuur.
  Bescheidenheid: We weten en begrijpen niet alles. Als we samen op onderzoek uit gaan, leren we het meest. Dat doen we altijd vanuit gelijkwaardigheid.
  Ontwikkeling: Wie ben jij? Verken het op jouw manier. Bij Jados krijg je alle ruimte om te leren en te bouwen aan zelfbewustzijn en weerbaarheid. Zodat je dicht bij jezelf kan blijven en steeds beter weet waar je naartoe wilt.

Aanbod

 • Contract voor 12 maanden. Bij een wederzijdse klik verlengen we deze graag!
 • Zinvol werk met veel vrijheid om je werkzaamheden en werkuren zelf in te delen.
 • Laptop en telefoon.
 • Salaris vanaf november tussen € 2.870,- en € 3.863,- (FWG 45 van de cao GGZ) o.b.v. een 36-urige werkweek. De lonen worden aankomend jaar flink verhoogd (volgens cao).
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectiviteitskortingen voor verschillende zorgverzekeringen.
 • Vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
 • Je kunt jaarlijks 5½ week verlof opnemen.
 • Jaarlijks € 500,- naar rato van uren in de vorm van een balansbudget.
 • Jaarlijkse teamdag en een kerst/nieuwjaarsborrel met je collega's.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden, waaronder ook scholing. Daarnaast worden initiatieven gewaardeerd, dus wil jij meedraaien in een project of zie jij mogelijkheden naast je vaste verantwoordelijkheden dan is daar ruimte voor.

Jados is een landelijke organisatie met een centraal kantoor in Arnhem en biedt vanuit 65 locaties, woonbegeleiding, ambulante begeleiding en jobcoaching aan (jong)volwassenen met de diagnose autisme. Dit doen we in de levensfasen waarin studie en/of werk centraal staan. Jados heeft een duidelijke en ambitieuze visie en bevlogen medewerkers die samen met onze cliënten er alles uit willen halen. Met oog voor het autisme, maar vooral de mens die maakt wie je bent. Totaal werken er zo'n 450 medewerkers bij Jados. Meer informatie vind je op onze site www.jados.nlFunctie:ambulant begeleider autisme
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2870 – 3863
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jados via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Ambulant Begeleider Autisme Jados 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures