Vacature Adviseur Geohydrologie

Adviseur Geohydrologie in Rotterdam

Waar ben je naar op zoek?

Adviseur geohydrologie

Vestiging
Rotterdam, Middelburg

Profiel
Adviseur

Carrièreniveau
Medior

Richting
Watermanagement

Opleidingsniveau
Hbo/ wo

Expertise
Water, Hydrologie

Maak het verschil. Nu, morgen en in de toekomst

"Bij de business unit Water werken we met 100 professionals aan de wateropgaven in het stedelijk en landelijk gebied. Hiervoor benutten we onze kennis en ervaring of ontwikkelen onze eigen tools. We denken mee over de water- en klimaatvraagstukken in Nederland, vertalen dit naar slimme ontwerpen en doen onderzoek om onze kennis te blijven ontwikkelen. Wil jij een bijdrage leveren aan je eigen leefomgeving door te werken in een dynamische en kennis gedreven projectorganisatie? Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je!

"

Laurens van der -

Wij bieden een uitdagende functie als adviseur geohydrologie binnen de groeiende business unit Water. Als adviseur ben je een specialist die zelfstandig hydrologische analyses kan doen en met deze expertise vaak onderdeel is van een groter geheel. Je bent zelfstandig, ondernemend, innovatief en klantgericht. Je staat veel in contact met je klant en andere business units en bouwt op die manier snel een (intern en extern) netwerk op. Dit gebruik je om kennis en kunde te halen en te brengen, waardoor je de business unit naar een nog hoger niveau tilt. De business unit Water zit door heel Nederland verspreid. Wij koppelen (inter)nationale topexpertise aan lokale kennis(sen). Jij zal voornamelijk vanuit het Zuidwesten werkzaam zijn. Het team Zuidwest opereert vanuit de kantoren Middelburg en Rotterdam met de ambitie om ook in Breda te groeien.

Jij gaat aan de slag met de opgaven voor klimaat, natuur, verdroging, en waterbeschikbaarheid in de Zuidwestelijke Delta. Je hebt kennis van hydrologische processen en de ondergrond en weet deze kennis toe te passen in je dagelijks werk. Het team Zuidwest opereert in de volle breedte van watermanagement en jij bent daarin een vraagbaak op het vlak van geohydrologie. Binnen de afdeling krijg je ondersteuning van een grote groep geohydrologen die je regelmatig spreekt om kennis te delen en de capaciteit te bespreken. Je ondersteunt onze senior adviseurs in je vakgebied en gaat jezelf ontwikkelen tot zelfstandig adviseur. Bij voorkeur kan je overweg met (geo)hydrologische modellen als MODFLOW (GMS en FlowPy), iMOD en Pastas. Gangbare pakketten als QGIS en ArcGIS kennen geen geheimen voor je en kennis van programmeren is een pre.

Je werkt aan projecten op het gebied van bijvoorbeeld natuurinrichting of ondergronds bouwen, maakt geohydrologische analyses en levert een bijdrage aan de projecten van collega's in de regio. Naast de inhoudelijke bijdrage aan projecten vind je het leuk om een netwerk op te bouwen, proactief de markt te benaderen en nieuwe ideeën een stap verder te brengen. Enkele projecten waar we nu aan werken:

 • ecohydrologische analyse van de waterwinning Sint Jansteen
 • watersysteemanalyse Kop van Schouwen
 • maatregelen natuurherstel Kapelse moer
 • wateradvies Oosterweelverbinding
 • scenariostudie Veenweidegebieden Zuid-Holland

Dit is wat jij meebrengt

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, zoals Hydrologie, Watermanagement, Aardwetenschappen of Civiele Techniek
 • Bij voorkeur heb je een aantal jaren werkervaring opgedaan bij een advies- of ingenieursbureau of bij een waterschap. Zonder werkervaring nodigen we je ook van harte uit om te reageren
 • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en klantgericht. Waarbij je jezelf en Sweco op een overtuigende manier kan presenteren
 • Je bent commercieel gedreven en krijgt energie van het proactief benaderen van de markt, waarbij je werk genereert voor jezelf en je collega's
 • Je bent ambitieus en bereid flink te investeren in je toekomst, waarbij je het leuk vindt om zowel inhoudelijk als procesmatig bezig te zijn

Dit is wat je van ons kunt verwachten

 • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
 • Een moderne en hybride werkomgeving die bruist, verschillen omarmt en persoonlijk leiderschap stimuleert
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien
 • Een hecht team met de beste mensen
 • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand

Dit is wat we jou bieden

Bij Sweco zit je goed. Dit mag je verwachten van een werkgever met het World-class Workplace label. Om te beginnen ontvang je een goed salaris en maar liefst 32 vakantiedagen. Daarnaast bieden we een thuiswerkvergoeding, vakantietoeslag, een circulaire thuiswerkplek en een uitstekende pensioenregeling waar Sweco 85% van de maandelijkse inleg betaalt.

Daarnaast krijg je bij Sweco veel regie, vrijheid en verantwoordelijkheid. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. En heb je binnen ons arbeidsvoorwaardenpakket de keuze om te kiezen op welke manier jij reist. We stimuleren duurzame en actieve keuzes en belonen deze extra. Ook krijg je direct toegang tot de Sweco Academy voor zeer ruime ontwikkelmogelijkheden en tot ons vitaliteitsprogramma gericht op leefstijl en sport.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika's op kantoor, events op jouw vestiging, en activiteiten vanuit Jong Sweco en de lokale personeelsverenigingen.

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button 'solliciteren'. We kijken uit naar je cv en motivatie!

Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Laurens van der , , via of . Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Amanda Geukes via of .

Laurens van der

Water

LinkedIn bekijken

Amanda Geukes

Lead recruitment business partner

LinkedIn bekijken

 • Over Sweco

Met oog voor de versnellende kracht van digitalisering en het perspectief van een groene en duurzamere samenleving. Sweco is Europa's grootste architecten- en ingenieursadviesbureau, met een omzet van circa 2,5 miljard euro en genoteerd aan de Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com .Functie:adviseur geohydrologie
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sweco via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Adviseur Geohydrologie Sweco 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures